Great Wolf Lodge

Den här helgen firade vi Devlyns födelsedag på Great Wolf Lodge. Det är ett äventyrshotell som finns på flera ställen i USA. Vi badade och åkte vattenruschkanor i vattenparken, och tjejerna spelade MagiQuest. De har trollstavar och använder dem till att hitta saker som finns på tavlor utspridda över hotellet. Jag fattade absolut ingenting för det verkade inte finnas någon som helst logik i spelet, men barnen hade kul i alla fall ;)
 
 
Hotellrummet var jättemysigt. Vi hade en eldstad och en balkong och barnen hade ett eget litet krypin. När vi checkade in fick vi varsitt diadem med vargöron som det stod Great Wolf Lodge på. Eftersom vi firade Devlyns födelsedag fick hon ett speciellt par och ett armband som gav henne gratis glass under hela helgen. Personalen ylade och gav henne en cupcake när vi åt middag. Man tjänar på att fira sin födelsedag på Great Wolf med andra ord, hehe.
 
 
 
 
Maskoten Rachel fanns på toapappret ;)
 
Vi åt middag på en av hotellets restauranger. Jag tog en steak som såg bättre ut än den smakade. Den var god och så, men väldigt torr och tråkig med tanke på hur mycket den kostade. Dessutom fick jag varken sås eller potatis/pommes frites till. Jag vet inte om det alltid inkluderas i Sverige, men det är åtminstone vanligare där hemma än här. Det kanske bara är vi svenskar som är kinkiga och vill ha något mer till köttet, men jag tycker att smakupplevelsen försämras något enormt utan. Jag var fortfarande svinhungrig efteråt, så jag köpte en glass lite senare. Den var så mycket godare, och tjugo dollar billigare ;)
 
 
Hotellfrukosten var helt fantastisk, trots att pannkakor var det enda de hade i buffén som var speciellt glutenfritt. Allt som allt var det en trevlig helg, även fast det frestar på att vara på semester med barn. Vi gick upp klockan sju i morse och jag är helt slut efter allt gående upp och ner i trappor. Så nu tänkte jag vila upp mig efter semestern och titta på Svenska Hollywoodfruar och fika. Ha en trevlig vecka allihopa!
RSS 2.0