Rainy but cozy Sunday

Idag vaknade jag vid åtta, alldeles av mig själv. Jag sov ungefär nio timmar i natt, så det stämmer verkligen att man blir trött av att ta hand om barn! Än så länge är både Sherri och den tidigare au pairen hemma, så när jag är själv med tjejerna kommer jag väl slockna klockan sju på kvällen ;)
Idag var vi med Devlyn och kollade på hennes cheerleadingteam. De var med på något sorts event och cheerade för fotbollslag (amerikansk fotboll alltså). Det regnade och var kallt, så jag tyckte synd om tjejerna i sina tunna cheeroutfits. Här är i alla fall ett foto på en glad Devlyn.

 
 
På eftermiddagen tittade vi på Harry Potter och De vises sten. Sen gick jag med Sherri och skötte om hästarna. De har två hästar, en frieser och en arab. Sherri frågade om jag ville rida, så jag satt lite spontant upp på Magnum (frieserhästen) och skrittade och travade barbacka. Mina rena jeans är inte så rena längre, hehe.
 
 
Eftermiddagssnacks, äpple och jordnötssmör. Det låter sjukt äckligt, jag vet, men min rumskompis på au pair academyn introducerade det för mig och det är faktiskt skitgott. Och det kommer från en som inte är något större fan av nötter.
 
Nu ska vi snart gå och lägga oss. Stryder hälsar godnatt!
 
 
 
RSS 2.0