Thanksgiving

Idag firar vi thanksgiving här i USA och då ska man äta kalkon och säga vad man är tacksam för. För en stund sen avslutade jag min första thanksgivingmiddag. Den var väldigt basic och bestod bara av kalkon, potatismos, sås och kokta grönsaker, men det var ändå helt underbart gott! Kommer helt klart att börja fira thanksgiving när jag kommer hem till Sverige.
 
 
Nu när jag sitter här med matkoma kan jag passa på att uttrycka min tacksamhet över allt jag har. Jag har haft hemlängtan på sistone men jag är ändå glad att jag är här, att jag lyckades förverkliga min dröm och faktiskt tog mig till USA som au pair. Ansökningsprocessen var väldigt omfattande och det var inte det lättaste att hitta en värdfamilj heller, men det gick ju till slut. Jag är tacksam för att jag har något att sakna i Sverige och folk som saknar mig; min familj och mina släktingar, Marcus, mina kompisar och alla andra fina människor som bryr sig om mig och frågar hur jag har det. Happy Thanksgiving på er!
 
 
I förmiddags gjorde jag och Devlyn den här banderollen. "It's all about Minecraft giving" står det längst ner till vänster. Som ni ser är Minecraft är viktigare än thanksgiving här. Devlyn bad mig att lägga ut kort på bloggen på det grekiska palatset som hon gjorde igår, så här kommer två bilder. Enjoy!
 
 
 
Det börjar frysa på här nu, så igår fick jag gå upp i hagen och spräcka isen i hästarnas vatten. Jag tog lite kort på Magnum, men han är väldigt social och intresserad av min mobil så det var svårt att få en bra bild.
 
 
 
 
 
Tjejerna slutade tre timmar tidigare än vanligt igår eftersom det var dagen före thanksgiving, så när de kom hem gjorde vi svenska pannkakor till middag. Mums!
 
 
Trött nästan-tonåring och valp.
 
 
 
Förmiddagsmys med Jill.
RSS 2.0